Kinderen komen uit een ei.

- Chanelle

Afgelopen weekend zat Chanelle bij mij op bed terwijl ik me aan het aankleden en opmaken was. Mamma, vroeg ze ineens.. Uit jouw borsten komt melk he.. Dus ik het een beetje uitgelegd dat er alleen melk uitkomt als een mamma een babietje heeft gekregen. Vervolgens vroeg ze.. ( jaja.. DE vraag)  Ik heb ook in jouw buik gezeten he. maar hoe kwam ik in jouw buik dan? 

Dus ik maar ff op bed gaan zitten want zoiets ga je niet uitleggen terwijl je je aan het opmaken bent natuurlijk LOL.. Uitgelegd op een kinderlijke manier van de “bloemetjes en de bijtjes” (lees hier “eitjes”) dat als die samen komen dat het eitje dan steeds groter word en dat dat eitje dan een babietje word en als het babietje groot genoeg is om buiten de buik te leven het dan geboren word.  Na mijn verhaal vroeg ik aan Chanelle.. en snap je nu een beetje waar de babies vandaan komen.. waarop Chanelle zei.. Ja hoor.. uit een Ei !

Zucht Ik ben bang dat we dit binnenkort nog maar eens moeten gaan uitleggen..  

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Dinie
    January 16, 2007 at 8:56 pm

    Nou ja zeg. Ik kijk hier geregeld en zo doe je niks en zo heb je en geheel vernieuwde site. Mooi hoor maar die andere(tig) 😉 waren ook prachtig.

    Wat een heerlijk verhaal is dit!

  • Leave a Reply