Lorenzo update scoliose operatie.

- Blog, Lorenzo

Lorenzo009

En dan zijn we thuis na de operatie. Aangezien Lorenzo niet goed kan zitten staat er een bed in de kamer. Hier brengt hij heel wat uurtjes op door. Het eten gaat niet fantastisch. Mede omdat hij niet goed te darmspoelen is vanwege de grote lange wond op zijn rug.

De operatie is nu ruim anderhalve week geleden en deels is het meegevallen en deels ook behoorlijk tegengevallen. De pijn valt erg mee maar de wond zelf is toch veel groter dan eerst hadden verwacht. 30 krammen die erg trekken en voor pijnklachten zorgen. Verder lopen we tegen een ander probleen op. De rolstoel van Lorenzo. Direct na thuiskomt blijkt de rolstoel van lorenzo niet meer adequaat te zijn. Veel te klein qua hoogte en daarbij past de zitting niet goed meer omdat de stand van zijn heupen is veranderd. Lorenzo is na zijn operatie 20 cm gegroeid en is daar nu de “dupe” van.

Er is een spoed aanvraag ingediend bij de gemeente en de eerdte passing kan pas de 11e maart gebeuren. Een behoorlijke domper aangezien Lorenzo graag weer wil rondrijden. Daarbij is hij nu totaal niet mobiel en kan hij enkel op de bank of bed doorbrengen aangezien de rolstoel juist voor extra pijnklachten zorgt. Hopelijk kunnen we met wat pressie toch eerder een afspraak krijgen.

Daarnaast is er gelukkig ook goed nieuws. 5 maart komt er iemand voor onze woning. Dit is een onafhankelijke organisatie die gaat nakijken wat er mogelijk is in deze woning. Erg spannend.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply