Traplift

- Blog

De traplift. Tja.. wat kan ik daar over opwinden.. nou ja.. niet zozeer over de traplift maar over hoe dit allemaal ging Deze werd vorig jaar ingemeten toen we hier net woonden. Na drie maand werd deze eindelijk geplaatst. Wat was ik er blij mee.. maar dat blijdschap was van korte duur toen ik de traplift wilde gaan gebruiken. De oprijdplaat was verkeerd gemonteerd. De oplossing was echter heel “simpel”.

Wilde ik met Chanelle of Lorenzo naar boven dan moest ik eerst de voordeur los zetten. Chanelle naar buiten rijden !!.. Traplift laten zakken. Chanelle  erop rijden. Traplift een halve meter omhoog. Voordeur dicht. Traplift omlaag.. Ik erop.. en dan met een slakkengangetje naar boven. Even snel Chanelle tillen en naar boven lopen ging 10 keer zo snel.

Dus wij vol goede moed de gemeente gebeld. Zij begrepen het probleem en namen gelijk contact op met de firma Otto Ooms. Daarnaast stond er dezelfde middag nog iemand van de gemeente om het probleem te bekijken. Samen stonden we te lachen toen we het gingen uitproberen hoe we toch zo snel mogelijk naar boven konden. Als snel werden we door de gemeente teruggebeld dat Ooms de traplift wel goed had ingemeten maar dat ze verkeerde product informatie hadden geleverd, Het product wat ze toegezegd hadden te kunnen leveren was helemaal niet leverbaar. Sterker nog.. het zit niet in hun assortiment maar dat er binnen enkele maanden wel een goede oprijplaat zou zijn aangezien ze dat aan het ontwikkelen waren en dat het dan omgeruild zou worden. Wij gingen hiermee akkoord.. (want was moesten we anders.. de traplift was al geplaatst..)

Na ruim een jaar nog niets gehoord te hebben maar weer contact opgenomen met de gemeente. Zij vertelden ons dat ze ondertussen in onderhandeling waren met een andere firma en dat onze huidige traplift verwijderd zou worden door firma A en dat binnen een week een nieuwe geplaatst zou worden. En inderdaad.. Begin December werd onze traplift verwijderd. Dus wij tot in de late uurtjes doorgewerkt om de hele muur bouwbehang vrij te maken en deze mooi te stuccen. Per slot zou binnen een week een nieuwe krijgen. Maar na een week.. geen traplift. Na een maand..geen traplift.. Dus weer contact opgenomen met de gemeente.. Bleek dat de beide firma’s onderling contact hadden moeten hebben over het verwijderen en plaatsen van de nieuwe traplift. Dit was echter niet gebeurd. Firma A had “verzuimd” Firma B op de hoogte te stellen. Sterker nog.. ze hebben helemaal geen contact opgenomen met Europalift maar wel onze traplift verwijderd.

Ondertussen zitten we helaas nog steeds zonder traplift. Wanneer de nieuwe lift geleverd word weten we niet.. maar ach.. er is wel 1 voordeel.. Ik heb mijn gang nu wel helemaal klaar.. Nu maar hopen dat het niet weer een jaar gaat duren 🙂

Groetjes Mandy

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  dinie
  February 12, 2007 at 3:38 pm

  Die soap gaat maar door bij jullie, hè!
  Maar begrijp ik nu goed dat jullie een plateaulift hadden op de trap en Chanelle met rolstoel en al naar boven gaat? Die variant kende ik nog niet. EN wat voor soort lift krijgen jullie dan nu?
  Succes (en natuurlijk staan mijn duimen niet stil)

 • Reply
  Mandy
  February 12, 2007 at 7:01 pm

  Ja.. zal het ooit stoppen woehahaha..
  We rijden Chanelle met lift en al op de traplift en dan gaat ze inderdaad met stoel en al naar boven.
  Het is dan ook meer een rolstoel plateau lift.
  Zodra hij er is zal ik gelijk een foto plaatsen.

  Groetjes Mandy

 • Leave a Reply