Spina Bifida

Toen kort na de geboorte van mijn dochtertje bleek dat zij Spina Bifida (open ruggetje) had wilde ik maar 1 ding. Hier zo veel mogelijk over te weten komen. Helaas was er toen haast niets over te vinden op internet. Het kleine beetje informatie wat te vinden was bleek geschreven in zulke medische taal dat ik er al gauw niets meer van snapte.Ik besloot alle informatie die ik kon vinden te bundelen op een eigen website en later kwamen ook onze eigen ervaringen (weblog) erbij. De website is in al die jaren uitgegroeid tot een zeer informatie site.  Wat voor mij heel belangrijk was dat het in makkelijker te begrijpen taal was zodat het ook voor familieleden, vrienden, studenten of zelfs brusjes (broertjes en zusjes) makkelijk te lezen en te begrijpen is.

De gedeeltes waar ik meer uitleg geef over Spina Bifida zijn door mijzelf geschreven en mogen niet op andere websites of publicaties gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming. Let wel.. Sommige delen hier op deze website zijn niet door mij geschreven maar enkel hier geplaatst om zo een volledig mogelijk beeld te geven wat Spina Bifida nu precies inhoudt Uiteraard heb ik de bronvermeldingen bijgeplaatst.

De foto’s van Chanelle, Alyssa en Lorenzo mogen zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming niet gebruikt worden op een andere website of voor commerciële doeleinden.

Uiteraard mag je voor werkstukken alle informatie gebruiken die je hier vindt. Ik zou het fijn vinden als je een link wil plaatsen zodat ook anderen mijn site kunnen vinden !!