Blog,  Chanelle

Wederom mis…

Chanelle heeft hoofdpijn en kan de klachten goed omschrijven. “Het is weer mis mam”.  Aangezien ze rustig aan tafel zit te tekenen en verder geen aanvallen heeft zoals de vorige keer zijn zijn we niet echt ongerust.  Toch voor de zekerheid even de huisarts gebeld en konden dezelfde middag nog terecht bij een vervangende arts aangezien onze eigen -lieve- huisarts niet aanwezig was. Deze huisarts zag geen noodzaak door te sturen, maar wij vertrouwden het niet. Dit innerlijke stemmetje vertelde ons wat anders. Tegen de avond begon Chanelle te braken. Iets wat ze nooit doet. Uiteraard gelijk weer gebeld en -een andere- huisarts was er met vijf minuten die het niet vertrouwde.  Zij regelde gelijk een ambulance en daar gingen we weer richting eerste hulp. Wederom met alle toeters en bellen.

In het ziekenhuis werd weer een foto gemaakt van het drain traject en een CT scan om te bepalen of de drain verstopt zit. En ja hoor. Chanelle had wel degelijk gelijk.  Weer haar drain verstopt. Amper 2 maand na de vorige drain disfunctie.  Dit keer was er vanwege een groot verkeersongeluk geen plek op de operatie kamer en dus moest Chanelle de hele nacht doorbrengen op de Medium Care met ondraaglijke hoofdpijn waarbij steeds haar ogen wegdraaiden.  Woest waren we maar dat terzijde.  Onze dappere dochter zei meerdere keren in de nacht dat ze naar Nijmegen wilde. Helaas was er gewoon geen plek op de operatie kamer. Wat was ze dapper en wat had ze een pijn.

Tegen de ochtend was de situatie onhoudbaar en nadat Martijn flink uit zijn slof geschoten was werd hij ineens wel serieus genomen en werd ze alsnog snel geopereerd. Ditmaal een compleet nieuwe drain. Haar oude drain zat boven op haar hoofd en de nieuwe drain is achter haar oor geplaatst.De operatie duurde heel erg lang (bijna 4 uur) en ook na deze operatie knapte ze al snel weer op.

De wond op haar hoofd is echter veel groter als bij de vorige drain operatie. Ik heb echt goed moeten slikken toen ik de wond zag. Ze heeft een litteken van ruim 20 centimeter Helemaal van boven op haar hoofd tot ruim achter haar oor. Gelukkig was ze al snel weer in voor een grapje met pappa. Die heeft een hele middag rondgelopen met een verband om zijn hoofd.  Geweldig vond ze dat.

Nu maar hopen dat een volgende operatie even op zich laat wachten. We hebben inmiddels goed onze buik vol van al die drain operaties.

Reacties uitgeschakeld voor Wederom mis…