Blog

Bijna 20 jaar

Al bijna 20 jaar houd ik dit blog bij over het wel en wee binnen ons bijzondere gezin.

Van de zwangerschappen tot de geboortes en nagenoeg alle opnames, operaties en ziekenhuis bezoeken. Ik heb geprobeerd een zo eerlijk mogelijk beeld te geven hoe het (gezins) leven eruit ziet binnen een gezin met een kind, of in ons geval twee kinderen, met een beperking. Soms waren dit grappige berichtjes, soms zelfs hartverscheurend verdrietig.

Voor mij is het heel bijzonder het allemaal terug te lezen. Wat is er veel gebeurd in 20 jaar tijd !

Mijn blog heeft in deze 20 jaar meer dan 2.000.000- 2 miljoen(!) hits gehad. Er zijn dagen geweest dat mijn blog op 1 dag meer dan 1500 bezoekers had!

Ongelofelijk !

Ik heb veel lieve persoonlijke berichtjes gehad. Denk hierbij aan mensen die zich herkennen in ons verhaal, zelf Spina Bifida hebben. Ouders die net ontdekt hadden dan hun geliefde baby een open ruggetje heeft. Scholen en non-profit bedrijven die ons gevraagd hebben ons verhaal te komen vertellen en zelfs dagbladen hebben me benaderd. We zijn zelfs gevraagd voor een tv opname – wat we geweigerd hebben omdat ons dat een stap te ver ging.  We werden af en toe zelfs herkend in het ziekenhuis.. hoe raar is dat !.

Het meest fijne is dat ik door dit blog geweldige vriendschappen overgehouden. Ouders leren kennen die zelf ook een kindje hebben gekregen met Spina Bifida en hoe fijn is het om elkaar dan in het echt te ontmoeten en soms aan een half woord genoeg te hebben! Wederzijds begrip zonder iets te hoeven uitleggen.  Iets waar ik erg dankbaar voor ben !.

Aarzel dus niet als je me een vraag wilt stellen, jouw verhaal wilt delen of ons gewoon iets wilt vertellen. Ik stuur je altijd antwoord terug !

Mijn naasten weten dat ik naast mijn bijzondere gezin, waar ik met liefde deel van uit maak, ook graag erg graag creatief bezig ben zoals het maken van websites (voor prive gebruik en soms hobby matig voor een lieve vriendin), het uitproberen van recepten, alles wil weten over (low budget) interieur styling en daarnaast ben ik, wat de meesten waarschijnlijk niet weten, totaal verslingerd aan mijn agenda. mijn geliefde A5 planner !

Om ook dit met jullie te delen ben ik een nieuwe blog begonnen. Alles hierover,en nog veel meer, kun je vinden op lavendergarden.nl

Wil je dus meer van mij weten, naast mijn bijzondere gezin, bezoek me dan daar ook eens !.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *